Annons från KBT-fabriken

”Jag är mycket mer närvarande idag”

Efter att ha deltagit i kursen ”Mindfulness och stresshantering” tillsammans med KBT-terapeuten Ulrica Boajé upplevde Åsa Birath en stor skillnad i vardagen. Framför allt de viktiga stunderna med sina barn: ”Ulrica sa att jag skulle få verktyg och det fick jag verkligen.”


Ulrica Boajé mediterar på en brygga, Ekerö.

Att våga möta sina problem och söka hjälp för dem är det första steget till en förbättrad och mer uppskattad vardag.

– Vill man förändra sitt förhållningssätt till livet så ska man komma till mig. Man kan komma till mig om man är allt från sjukskriven i utmattning till bara lite nyfiken på mindfulness, säger Ulrica Boajé. Alla kan tillgodogöra sig olika stressreducerande strategier, njuta av egen stund och finna lugn och ro i sig själva.

Åsas stressbehandling och utveckling

För Åsas del hade hennes stresspåslag börjat resultera i minnesförlust och hennes brytpunkt var när hon började glömma bort vad hennes barn sagt eller gjort under stunder som de spenderat tillsammans.

– Jag kom på mig själv att tänka, vad var de nu de sa den där gången? Jag lyssnade, men det gick in i ena örat och ut genom det andra. Tillslut kände jag, hjälp, jag missar någonting väldigt viktigt här.

kbt-fabriken-logo

DELTAGARES FEEDBACK:

  • Jag kan ta hand om mig själv bättre.
  • Jag är numera mitt bästa jag och jag finns mer för familjen.
  • Jag njuter mer, känner mer, lyssnar mer.
  • Tar hand om mig själv så att jag kan ta hand om andra.
  • Det jag lärt mig använder jag mig av dagligen i livet.
  • Mycket mer närvarande.
  • Jag har fått starka strategier som jag använder i situationer när jag blir stressad.

KONTAKTUPPGIFTER:

ulrica@kbtfabriken.se
Telefon 073-687 03 30
Hälsans Hus, Fjällgatan 23 Södermalm.
Ekebyhovs slott, Ekerö.

Ulrica Boajés kurser går ut på just medveten närvaro där deltagare får lära sig avslappning, koncentration, fokus, kroppskännedom, självkänsla och medkänsla.

Stress kan komma i alla olika former, vilket gör att denna kurs riktar sig till just alla som vill hitta bra verktyg och strategier för att hantera stress i vardagen, på arbetet, i familjen eller i relationer.

– Jag jobbar mycket med ”compassion”, nämligen att bli en omtänksam vän, framför allt till sig själv, säger Ulrica Boajés och fortsätter:

– I det här arbetet som man gör tillsammans med mig så lär man sig att öka den självkännedomen och inte minst självkänslan.

Efter några möten i ”Mindfulness och stresshantering” kände Åsa hur hon successivt blev bättre och bättre på att bli mer närvarande med sina barn. Hon har även sett en förbättring i sin hantering av prestationsångest både på jobbet och i hemmet.

– Jag rekommenderar den här kursen till alla. Ulrica är en otroligt varm och härlig person. Det är inte ofta jag träffar sådana inkluderande personer, man känner sig välkommen direkt.

Är detta någonting för dig?

Som tack för att du valt att läsa denna text hos oss på Healthcare Media vill KBT-fabriken erbjuda 20 procent rabatt på en introduktionsklass eller en fyra veckors kurs i mindfulness och stresshantering. Glöm inte att ange ”Healthcare Media” vid anmälning för billigare pris.

Profilbild på Ulrica Boajé.Kort om Ulrica Boajé

Har 10 års behandlingserfarenhet inom SSL:s psykiatri och utbildad KBT-terapeut, familjeterapeut och mindfulness-instruktör.
Driver KBT-fabriken på Ekerö och Södermalm, Stockholm och bor på Ekerö tillsammans med sin man och deras tre söner.