Annons från Great Earth Scandinavia

Stress kan göra dig sjuk

Dras du med en förkylning som aldrig verkar släppa? Det kan vara ett tecken på att du stressar för mycket. Stress kan bidra till att du blir mer infektionskänslig och det kan därför vara en god idé att testa tillskott av vitaminer och mineraler.

Burk tabletter på ett bord


Många människor lever i dag med stress som vardag. Man vill utvecklas på jobbet, ta hand om barnen och sköta hemmet. Dessutom är vi mer måna än någonsin om träning och hälsa. Det är svårt att hinna med och ibland är det omöjligt att stryka något från schemat. Viktigt att komma ihåg är att stress kan förbruka mer av kroppens B- och C-vitaminer än i normala fall. Vid långvarig stress töms depåerna och kan göra dig känsligare för sjukdomar.

– Många skojar och undrar om man blir superstressad av vår produkt Super Stress, men så är det såklart inte. Den är framtagen för personer som lever ett aktivt liv med en vardag i högt tempo, förklarar tillverkarens försäljningschef Sanna Malmström.

Intresserad av Super Stress? Klicka här

För hela familjen

Great Earth Scandinavia är en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden för naturliga hälsoprodukter. Med sina cirka 80 produkter vill de ge komplement som bidrar till förbättrad hälsa och livskvalitet – för hela familjen. För din säkerhet har de en rigorös kvalitetsrutin med kontroller av olika delar – såväl produktion som marknadsföring. Trygghet är allra viktigast.

Bättre upptag än en brustablett

Super Stress innehåller B- och C-vitaminer och är uppbyggd med så kallad Time Release – små mikrogranulater insprängda i tabletten som gör att näringsämnena utsöndras under åtta timmar. Effekten blir att kroppen hinner ta upp fler näringsämnen jämfört med en brustablett.

Här hittar du kosttillskotten

En lugnande effekt

Stress kan ge sömnsvårigheter. Med huvudet på kudden försöker vissa pussla ihop morgondagens schema i huvudet, medan andra oroar sig över sin prestation på träningspasset. Oavsett orsak går det att ge kroppen lite hjälp på traven. Super Magnesium är ett mineraltillskott med sju former av magnesium som kan bidra till att minska trötthet och utmattning. Men även bibehålla normal muskelfunktion, perfekt för att dämpa myrkrypningarna i benen.

– Vi rekommenderar att magnesium tas på kvällen eftersom mineraler kan ha en lugnande effekt, avslutar Great Earth Scandinavias försäljningschef Sanna Malmström.